Harsen

Harsen is het verwijderen van niet wenselijke lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde.  Behalve met bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een hars die gemaakt is van suiker. Een haar wordt met harsen helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat het haartje weer is aangegegroeid. Harsen is dus een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte haarpunt zodat je in tegenstelling tot scheren met een mesje of scheerapparaat, na harsen nooit harde stoppels zult hebben. Naar mate je blijft harsen komen de haren beetje bij beetje niet meer terug.

Harde hars

Deze word eerst verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht. De hars wordt snel weer hard en kan worden verwijderd. Harde hars wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn. Harde hars hecht zich namelijk voornamelijk aan de haren en niet aan de huid.

Vloeibare hars

Ook vloeibare hars wordt eerst verwarmd en vervolgens op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Er zijn 2 soorten vloeibare hars: in olie oplosbare hars en in water oplosbare hars. Deze laatste soort is eigenlijk geen echte hars, maar wordt gemaakt van suiker. Vloeibare hars is verkrijgbaar in potjes, blikken en cassettes. Het ontharen met vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes als benen, rug, borst etc. Er is ook vloeibare hars – zogenaamde koude hars – die al op kamertemperatuur vloeibaar is. Deze hars hoeft niet tot nauwelijks te worden verwarmd en wordt ook met ontharingsstrips verwijderd.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.

Gezichtsbehandelingen

Bij Valkenswaard Anti-Aging Centre kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen met BOOZT.
U kunt 1 van de samengestede BOOZT behandelingen doen of kleine losse modules, zoals Wenkbrauw shapen en Harsen etc.

Lees meer

Microdermabrasie

Intensieve peeling, de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor de huid er weer fris
en stralend uit ziet! Is ook bestemd voor het verminderen van rimpels. Geeft de huid een boost!

Lees meer

Harsen

Harsen is het tijdelijk verwijderen van niet wenselijke lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. 

Lees meer

Massages

Bij iedere massage worden er afvalstoffen afgevoerd, en brengt het lichaam in balans en zorgt voor ontspanning.
Krijg weer energie, en gun jezelf een relax momentje!

Lees meer

Wimpers / Wenkbrauwen verven

Door je wimpers te verven, lijken ze voller en langer. Zo spreken je ogen meer!
Door je wenkbrauwen te verven, hebben ze een vollere look en zie je de mooie vorm van de wenkbrauw beter!

Lees meer