Huidverjonging

De L3-laser* is een behandeling voor het verminderen van rimpels en het vocht in het gezicht / onder de ogen af te voeren. De behandeling is natuurlijk (ZONDER FILLERS OF BOTOX) , veilig en pijnloos! Het Valkenswaard Anti-Aging Centre kan zorgen voor huidversteviging en huidverjonging met behulp van de nieuwste licht- en lasertherapie.

Onderstaand is meer informatie te vinden over huidverjonging door middel van liften met behulp van laser. Deze techniek is toepasbaar voor het verstrakken van de oogcontour, vermindering van vochtwallen onder de ogen en natuurlijk voor het liften en het verstevigen van het gezicht.

De L3 laser* is de laatste generatie apparatuur dat zuiver licht met één specifieke golflengte (laser) gebruikt om cellen te stimuleren. Door deze laser op de huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling van de cel opnieuw geactiveerd. Reeds na één behandeling is er duidelijk sprake van huidverbetering. Echter voor een langdurig resultaat huidverjonging wordt een kuur geadviseerd van 10/12 behandelingen. Het Valkenswaard Anti-Aging Centre is tevens gespecialiseerd in verjonging van de huid en rimpelcorrectie.

Toepasbaar voor o.a.:

 • Lifting en versteviging van het gezicht
 • Vochtwallen onder de ogen 
 • Verstrakking van de oogcontour

Er wordt gebruik gemaakt van NIL (Non Invasive Laser) Technology. Met als grote voordelen:

 • Direct zichtbare huidverjonging
 • Lang aanhoudende resultaten 
 • Geheel pijnloos (licht relaxerend) 
 • 100% veilig en risicoloos 
 • Voor alle huidtypes en huidkleuren 
 • Geen operatieve ingreep
 • Biologische behandeling

Last van het verouderen van de huid en rimpels en zou u dit verouderingsproces ook willen stoppen? Op deze pagina vindt u onder andere informatie over het behandelen van rimpels en verslapte huid (huidverjonging) met behulp van de Energist Ultra VPL. Dus stop veroudering met als resultaat: huidverjonging.

Uniek programma Anti-Age met Energist Ultra VPL en Transdermale huidverjongingsmethode voor rimpelcorrectie en huidversteviging om uw verouderingsproces te vertragen.

Het variabel gepulseerd licht stimuleert de collageenproductie in de huid; een natuurlijke component voor een jonge, gezonde en stralende huid.

Zo helpt een behandeling voor huidverjonging het ontstaan van zichtbare bloedvaatjes, rimpels, haarvaatjes of diffuse roodheid tegen te gaan. Behalve dit anti-age voordeel is het eveneens een effectieve remedie voor andere huidschade en vlekken. Huidcellen die zijn blootgesteld aan de zon kunnen bijvoorbeeld een overschot aan melanine produceren en zodoende ouderdomsvlekken, sproetjes en pigmentverschuivingen veroorzaken. 

Energist Ultra VPL legt de melanineproductie van sommige van deze slecht functionerende cellen stil, zodat de gezichtsteint weer egaal en de zonneschade beperkt wordt. Na behandeling met Energist Ultra VPL ziet de huid er weer jonger uit en daardoor is uw verouderingsproces vertraagd.

Wat is de oorzaak van huidveroudering?

 • Vermindering van aanmaak van collageen & elastine
 • Te veel UV-straling
 • Verzuring
 • Slechte Voeding 
 • Stress 
 • Straling

 

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.

Gezichtsbehandelingen

Bij Valkenswaard Anti-Aging Centre kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen met BOOZT.
U kunt 1 van de samengestede BOOZT behandelingen doen of kleine losse modules, zoals Wenkbrauw shapen en Harsen etc.

Lees meer

Microdermabrasie

Intensieve peeling, de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor de huid er weer fris
en stralend uit ziet! Is ook bestemd voor het verminderen van rimpels. Geeft de huid een boost!

Lees meer

Harsen

Harsen is het tijdelijk verwijderen van niet wenselijke lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. 

Lees meer

Massages

Bij iedere massage worden er afvalstoffen afgevoerd, en brengt het lichaam in balans en zorgt voor ontspanning.
Krijg weer energie, en gun jezelf een relax momentje!

Lees meer

Wimpers / Wenkbrauwen verven

Door je wimpers te verven, lijken ze voller en langer. Zo spreken je ogen meer!
Door je wenkbrauwen te verven, hebben ze een vollere look en zie je de mooie vorm van de wenkbrauw beter!

Lees meer