Even voorstellen

Persoonlijke aandacht, rust , aandacht voor de kleine dingen, Toegankelijk voor iedereen…

Hallo allemaal! Mijn naam is Saskia Cornelissen, 

Ik ben werkzaam bij Valkenswaard Anti-Aging Centre als zelfstandig onderneemster. In 2010 ben ik gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Nadat ik in juni 2012 de opleiding heb afgerond, opende ik aan huis mijn eigen salon. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid; mensen vanuit mijn passie verzorgen in een positieve omgeving. Op professionele wijze verpak ik al mijn ervaringen in een ontspannende behandeling.

ZORGDRAGEN VOOR EEN GEZONDE EN STRALENDE HUID OP EEN NATUURLIJKE MANIER IS MIJN PASSIE!

Vanaf 1986 tot juli 2019 heb ik als (dialyse)verpleegkundige erg veel ervaring en kunde opgedaan, welke ik kan toepassen tijdens alle behandelingen in de salon. Vanaf aug. 2019 heb ik mijn baan als (dialyse) verpleegkundige opgezegd om me full time verder te ontwikkelen in mijn nieuwe salon.

Schoonheid zit van binnen en van buiten, en mijn doel is om mensen met een prettig gevoel de deur uit laten gaan. Ik geef advies hoe je de huid het beste kunt verzorgen, we gaan samen naar uw eigen producten kijken en ook tips voor de leefstijl die je hebt om eventueel aan te passen, omdat dit ook invloed op de huid heeft. Met alle vragen mag je op een vrijblijvende intake langskomen, maar ik ben ook bereikbaar via telefoon, E-mail, WhatsApp of sms 06 - 2222 8476

Graag verwelkom ik u in mijn mooie salon aan de Van Linschotenstraat 12a in Valkenswaard.

Groetjes van SAZZ,
Saskia Cornelissen 

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.