Slide backgroundSlide thumbnail

DIVERSE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Lees meer

Pedicure

Onze voeten hebben veel te verduren en zijn vaak als eerste vermoeid. Met zijn tweeën moeten ze een heel mensengewicht dragen. Ze lopen wat af op een dag en moeten zo veel kunnen doorstaan. Ze dragen ons gewicht en ze moeten ons vele kilometers dragen.

Veel mensen besteden weinig aandacht aan hun voeten, terwijl onze voeten juist heel belangrijk zijn. Goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid. Veel mensen onderschatten dan ook het belang van een goede voetverzorging.

Juist voeten vragen om goede verzorging. Goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid. Veel mensen onderschatten het belang van een goede voetverzorging. Geeft u uw voeten de aandacht die ze verdienen?

Wanneer u niet regelmatig uw voeten verzorgt of laat verzorgen bij een pedicure, kunt u klachten krijgen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, kloven, likdoorns of ingroeiende nagels. Veel van deze klachten zijn gemakkelijk te verhelpen of te voorkomen! Tijdens een pedicure behandeling worden uw nagels geknipt, gefreesd en schoongemaakt. Eelt, kloven en likdoorns wordt verwijderd en zien uw voeten er na een pedicure behandeling weer stralend uit.

*Altijd fijn als je voeten er voor de zomer weer goed uitzien!

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.