Wimperlifting

Lash Lift 

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift Techniek worde de wimpers verlengt, om een sprankede blik te krijgen.

Wimperextensions

Wimperextensions zijn de afgelopen jaren steeds normaler geworden bij vrouwen. Zie je iemand lopen met prachtige wimpers? Grote kans dat diegene wimperextensions heeft. Wimperextensions zijn mooi en helemaal niet schadelijk voor je wimpers. Het mooiste is als je niet direct ziet dat het extensions zijn ofwel een natuurlijke look.

Hoe werkt het?

Je eigen wimpers zijn de basis voor de extensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers en de conditie van je wimpers hoe lang je de wimperextensions kunt zetten. Samen kijken we wat voor effect u wilt hebben en wat bij u past. Hierbij kijken we ook naar leeftijd, de hoeveelheid make-up die u draagt en de vorm van uw ogen. 

De wimpers worden haartje voor haartje op uw eigen wimpers gezet. Uw eigen wimpers worden dus verlengd. Dit ziet er dan natuurlijk uit. Doordat elke wimper verlengd wordt merkt u het niet als u wimpers verliest, want dat gaat ook gebeuren. Normaal verliezen we zo'n één tot twee wimpers per dag, of je nu wel of geen wimperextensions draagt. Doordat er op elke wimper een wimperextension is gezet ontstaan er nooit gaten in je wimpers. Voor het mooist natuurlijke resultaat is het bijvullen van je wimpers om de 2 a 3 weken het beste.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.