Wimpers / Wenkbrauwen verven

Door je wimpers te verven, lijken ze voller en langer. Zo spreken je ogen meer!
Door je wenkbrauwen te verven, hebben ze een vollere look en zie je de mooie vorm van de wenkbrauw beter! Wenkbrauwen en wimpers verven is een veel gevraagde korte, snelle behandeling ter verfraaiing van de gezichtsuitdrukking. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up.

Hoe lang blijft de verf zitten

Op de wimpers blijft de verf gemiddeld 3 tot 4 weken zitten. Op de wenkbrauwen blijft de verf gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. De verf vervaagt geleidelijk. Het is raadzaam eventuele mascara en ander oogmake-up voor aanvang van de behandeling goed te verwijderen. Ook moet de huid schoon en vetvrij zijn.

Wat zijn de voordelen van wimpers / wenkbrauwen laten verven

  • Het blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten
  • Het is bestendig tegen water
  • Het geeft een mooie natuurlijke en volle uitstraling

Waarom zou je je wimpers / wenkbrauwen laten verven

Heb je van nature geen volle wimpers of wenkbrauwen? Of heb je geen zin meer om steeds weer elke dag met je mascara aan de gang te gaan? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die je wimpers en wenkbrauwen langer én voller doen lijken. Daarnaast is het verven van wimpers en wenkbrauwen ook een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauwen en lichte wimperhaartjes. Of voor mensen die ‘s morgens geen zin hebben om steeds weer make-up aan te brengen. Het bespaart je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ofwel ideaal.

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.